Feministenbingo

Wie kent het niet? Je praat met een feminist en je vraagt je af waarom je bijna in slaap valt. Het antwoord ligt voor de hand: dat komt door al die woorden die steeds maar weer herhaald worden en waardoor de woordenschat van de feminist nog beperkter lijkt dan die van een gemiddeld prentenboek.

Gelukkig is er een oplossing. Wie kent niet Bullshit-bingo? 25 bekende termen in een raster van 5 bij 5. De woorden die tijdens een vergadering of seminar genoemd worden streep je weg. Wie als eerste een horizontale, verticale of diagonale rij heeft weggestreept, roept keihard: ‘Bullshit!’

In navolging daarvan hebben de blanke mannen een feministenbingo gemaakt. 25 termen die je continu voorbij hoort komen, zoals glazen plafond, vijanddenken en conservatief in een mooi overzicht van 5 bij 5. De eerstvolgende keer dat je met een feminist in gesprek raakt, pak je het formuliertje en streep je alle woorden weg die ze noemt. Wees een held en roep keihard Bullshit als je een rijtje vol hebt.

Voor degenen die er niet genoeg van kunnen krijgen: de meeste artikelen van De Zesde Clan zijn goed voor een volle kaart.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s