Staten straffen vrouwen om miskramen

Het is toch wat. Dan denk je als vrouw dat er een wet is die je beschermt tegen mannen en waarbij je in je slachtofferrol kunt kruipen en dan blijkt opeens dat diezelfde wet er ook voor kan zorgen dat jíj de dader bent. De Amerikaanse wet beschermt zwangere vrouwen tegen agressieve mannen (vaak partners), maar die wet wordt nu ook toegepast om de ongeboren vrucht te beschermen tegen het destructieve gedrag van de moeder.

De blanke mannen gaan hier geen uitspraak doen over wanneer er bij een ongeboren vrucht sprake is van zoveel leven, dat het beschermd moet worden tegen het gedrag van de moeder. Daar mogen anderen zich over buigen. Waar de blanke mannen zich wel sterk voor maken is dat de berichtgeving hierover helder en volledig moet zijn. En zoals wel vaker het geval is, schort het hier ditmaal ook aan bij De Zesde Clan.

Het leven begint bij de conceptie. Dus is het moord als een vrouw een miskraam krijgt. Met die bizarre logica beginnen steeds meer Amerikaanse staten wetgeving aan te nemen die vrouwen straft voor een miskraam.

Nee, dat zijn niet alle feiten, Zesde Clan. Je verdraait alles weer. Of je kunt echt niet goed lezen of je behandelt je doelgroep als hersenloze wezens. Natuurlijk zijn ze in Amerika niet zo dom om elke miskraam als een misdaad te beschouwen, zoals je in je artikel verkondigt. Dan is er echt wel meer aan de hand. Als we bijvoorbeeld kijken naar het voorbeeld van Rennie Gibbs dat je noemt, dan zien we dat ze cocaïnegebruikster is. Moeten we hier opnoemen wat cocaïne voor invloed heeft op de zwangerschap?

  • Cocaïne is de gevaarlijkste harddrug voor de baby. Elke keer dat je coke gebruikt tijdens je zwangerschap krijgt je baby een optater.
  • Door het gebruik van cocaïne vermindert de bloedtoevoer naar de baby acuut. Je loopt het gevaar dat de placenta loslaat. De kans op doodgeboorte door voortijdige loslating van de placenta is groot bij cocaïne.
  • Daarnaast is er een verhoogde kans op vroeggeboorte, groeiachterstand en hersenbeschadiging bij de baby.
  • Als je na de geboorte van je baby cocaïne gebruikt, kun je geen borstvoeding geven. Coke komt direct in de moedermelk. De baby kan rusteloos worden en slaapproblemen of epileptische aanvallen krijgen.

Een ander voorbeeld uit dat artikel: Bei Bei Shuai was 33 weken zwanger en slikte rattengif in omdat haar vriendje haar verliet. Zij overleefde het maar de baby niet.

Een ieder mag zijn eigen mening vormen over wanneer een ongeboren vrucht zo levensvatbaar is dat het beschermd moet worden tegen de moeder. Maar als je er een artikel aan wijdt, Zesde Clan, wees dan ook zo eerlijk om alle details te noemen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s