Max Pam vindt het prima dat vrouwen kanker krijgen

De Zesde Clan schrijft een blog waarin vooral centraal moet staan dat vrouwen het lijdend voorwerp zijn en dat is de schuld van de blanke mannen. Als er een column verschijnt waarin op ironische wijze het tegendeel wordt belicht, staat ze gelijk op haar achterste benen.

We hebben het al eens eerder gezegd. Degene die De Zesde Clan de definitie en werking van ironie kan uitleggen, bewijst de wereld een grote gunst. Een onnozeler staaltje van alles letterlijk nemen en daarop reageren zul je zelden aantreffen als in bovengenoemd artikel.

De Zesde Clan snapt niets van ironie

Wat is er aan de hand? Max Pam heeft een column geschreven over dat vrouwen het helemaal niet zo zwaar hebben en dat eigenlijk de man degene is die te beklagen is.

De column eindigt aldus:

Is er nog hoop voor de man? Weinig, maar ik zie een paar lichtpuntjes. Ten eerste blijkt dat het roken onder vrouwen nog altijd toeneemt. Dat betekent dat vrouwen gevoeliger worden voor longkanker en andere ziekten. Daarnaast heeft een onderzoek van de VU aangetoond dat criminaliteit onder meisjes ernstig is gestegen. Ook hier vindt een nivellering plaats. Overigens is in deze groep meisjes ook een toename van risicovol seksueel gedrag vastgesteld. De meisjes zijn onblusbaar in hun verlangens. En dan heb ik het nog niet over de aandrang van veel vrouwen om verliefd te worden op zware criminelen, en dan speciaal op moordenaars.

Degene die denkt dat Max Pam hiermee letterlijk bedoelt dat het prima is dat vrouwen kanker krijgen, is niet goed bij zijn hoofd. En dát bedoelen wij wel letterlijk, Zesde Clan.

Blijkbaar mis je een verbinding in je hoofd waardoor je niet snapt dat je door relativeren of de zaken omkeren een ander perspectief krijgt, wat je denkbeelden over zaken gunstig kan beïnvloeden en open kan breken. Geeft niet. Er zijn meer mensen die een starre fase door moeten, waarbij ze met oogkleppen voor aan hun eigen bekrompen mening vasthouden. Maar houd die dan gewoon voor jezelf, in plaats van in een artikel je domheid te etaleren dat je niet in staat bent een column te lezen.

Het artikel eindigt met de woorden:

Wat een rancune, wat een angst, wat een haat.

Komt het je bekend voor, Zesde Clan? Zijn je eigen artikelen niet doordrenkt van de rancune, angst en haat?

De blanke mannen wensen je veel sterkte toe.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Max Pam vindt het prima dat vrouwen kanker krijgen

  1. Peter zegt:

    Dat stukje van De Zesde Clan bevestigt weer het vooroordeel van humorloze feministen die alles aangrijpen om fel van leer te trekken.

  2. Pingback: Marvel laat Black Widow zitten | blankemannenbolwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s