Waar je De Zesde Clan niet over hoort (2)

Gefeliciteerd Thijs Tigchelaar met je overwinning op het NK inparkeren. Het stond natuurlijk al vast dat een man de prijs zou winnen.

Onderzoek van de Duitse Ruhr Universiteit in Bochum toonde eerder aan dat mannen 42 seconden sneller en 3 procent nauwkeuriger zijn met inparkeren dan vrouwen, aldus de organisatie.

Hoe zou het toch komen dat mannen meer ruimtelijk inzicht hebben? Ooit gaan we op deze tijd terugkijken en er om lachen dat er nog feministen zijn die durven te beweren dat er geen enkel verschil bestaat tussen de hersenen van een man en een vrouw. Het zal ze al moeite kosten om toe te geven dat hormonen invloed hebben op de lichamelijke verschillen tussen mannen en vrouwen. Maar dat hormonen ook invloed hebben op de ontwikkeling van de hersenen zoals Dick Swaab in zijn bestseller Wij  zijn ons brein zegt…. Nee, daar verzetten feministen zoals De Zesde Clan zich nog altijd tegen. Dat geeft niet. Het kostte ook enige tijd voor iedereen toegaf dat de aarde rond was. Sommige mensen moet je niet forceren in hun ontwikkeling.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s