Blogsters krijgen standaard bedreigingen met verkrachting

Dat De Zesde Clan niet de enige feministe is met een blog, moge duidelijk zijn. Wereldwijd zijn er meer vrouwen die hun mening graag digitaal zien en wereldwijd zijn er mannen die daar bot op reageren. Heel vervelend. Een uitgelezen kans voor De Zesde Clan om uit eigen ervaring te vertellen wat haar allemaal overkomt.

Maar nee, er wordt alleen maar verwezen naar buitenlandse artikelen. De situatie in Nederland valt klaarblijkelijk erg mee. Ja, de blanke mannen zijn er uiteraard om de artikelen van De Zesde Clan van een portie gezond verstand en een juist perspectief te voorzien. Maar wij zullen ons niet verlagen tot het niveau dat we De Zesde Clan bedreigen met verkrachting. Op het gebied van argumenten winnen we het al van haar, maar dat is ook niet zo moeilijk. Iedereen zonder stoornis en oogkleppen kan dat.

Neem als voorbeeld één van de slotalinea’s van haar artikel:

Mensen die blogsters bedreigen met verkrachting, en andere seksistische narigheid, zouden er goed aan doen deze handleiding door te nemen met simpele regels om verkrachting te voorkomen. Je hoeft de tips alleen maar virtueel te maken en je bent er al. Zo van ‘als je de neiging voelt opkomen een vrouw anoniem op internet te bedreigen met verkrachting, doe het niet’.

Simpel? Briljant! Als je de neiging voelt opkomen een vrouw anoniem op internet te bedreigen met verkrachting, doe het niet. Kunnen we op die manier niet de totale misdaad voor eens en voor al uitroeien?

  • Als je de neiging voelt opkomen om te stelen, doe het niet.
  • Als je de neiging voelt opkomen om te moorden, doe het niet.
  • Als je de neiging voelt opkomen om te vernielen, doe het niet.
  • Etcetera…..

Dat daar nog nooit eerder iemand op gekomen is. Daar moet je toch wel de intelligentie van een vrouw voor hebben. Blijf vooral doorgaan met jullie blogs!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s