Facebook censureert informatie over abortus

Kinderen zijn volgens De Zesde Clan hinderlijke dingen die vrouwen in broedmachines veranderen en voorkomen dat ze een topfunctie kunnen krijgen. In haar artikelen zul je geen positief woord over kinderen horen. Daarentegen besteedt ze wel menig artikel aan abortussen.

Facebook heeft een pagina geweerd waarin wordt opgeroepen om het medicijn Misoprostol te misbruiken voor abortussen. De Zesde Clan is een groot voorstander van dat medicijn. Die ongeboren vruchten moeten dood voor vrouwen moederlijke gevoelens krijgen en alle carrièkansen laten varen omdat ze zich willen richten op de opvoeding van hun kinderen.

Dit is een algemeen gebruikt medicijn dat ook geschikt is om vroege zwangerschappen veilig af te breken.

Op internet is te vinden dat de effectiviteit tussen de 77 een 88% ligt. Bijwerkingen zijn dat 2 tot 10% van de vrouwen die het gebruiken een chirurgische behandeling nodig hebben om de bloedingen te stoppen. Verder moeten vrouwen onmiddellijk een arts raadplegen bij teveel bloedingen en / of verhoging.

Twee tot tien procent vindt De Zesde Clan volstrekt aanvaardbare cijfers. Zorg ervoor dat vrouwen geen lange afstanden hoeven af te leggen voor gezondheidszorg en alles is in orde.

Women on Waves vraagt gebruikers van Facebook om een screenshot van de mededeling op hun eigen pagina te zetten. Zo kan iedereen tegenwicht bieden aan deze vorm van censuur.

Goede oproep van Women on Waves. Maar zoiets werkt alleen als er veel bekendheid aan wordt gegeven. Laat dus je Facebookpagina maar zien Zesde Clan waar je het screenshot op geplaatst hebt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Facebook censureert informatie over abortus

  1. Pingback: Wilt u een onsje vrouwenhaat bij uw intieme hygiëne | blankemannenbolwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s