Stephen Hawking doet alsof vrouwen buitenaardse wezens zijn

Dat De Zesde Clan een betreurenswaardig gebrek aan humor heeft, daar hebben we het wel vaker over gehad. Daar kan ze niets aan doen, dat is nu eenmaal een kenmerk van haar stoornis. Het is met plaatsvervangende schaamte dat we haar artikel over Stephen Hawking lezen.

Wie kent hem niet, de grote wetenschapper die zich door de ziekte ALS niet laat tegenhouden om geweldige ontdekkingen over het heelal en zwarte gaten te doen. De briljante geleerde werd naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag geïnterviewd en gaf blijk van zijn gevoel voor humor. Op de vraag waar hij overdag het meest aan dacht, antwoordde hij: ‘Vrouwen. Ze zijn een compleet raadsel.’

Het is genant hoe De Zesde Clan hier op ingaat en niet doorheeft dat ze een leuke grap van een genie als een serieuze opmerking opvat. Gelijk moet weer het eeuwige stokpaardje van stal hoe vrouwen beschouwd worden. Relax, Zesde Clan. Het is maar een grapje van Stephen Hawking. Er steekt verder niets achter. Niet gelijk op die kast gaan zitten.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s