Cultuur houdt vrouwen tegen

Het gras is altijd groener bij de buren, blijkt maar weer eens uit het artikel van De Zesde Clan over vrouwen in topfuncties in Oost-Europa.

Bulgarije kent nu 43% topvrouwen en Litouwen zelfs 44%. Rusland zit met 40% ook warmpjes in de topvrouwen.

We berichtten al eens eerder over het rapport van de UNDP, een afdeling van de Verenigde Naties. De Zesde Clan zwijgt over dat rapport, omdat daaruit blijkt dat Nederland op Zweden na het land is waar de gelijkheid tussen man en vrouw het best is geregeld. Laten we dat rapport er maar weer eens bijhalen en de score vergelijken met de door De Zesde Clan genoemde en geprezen landen. Op de lijst van hoe het in de diverse landen gesteld is met de gelijkheid tussen man en vrouw: Litouwen op plaats 29, Bulgarije op 40 en Rusland een 66ste plaats.

Waarom dan die jubelstemming van De Zesde Clan? Dat komt omdat zij niet gelooft in keuzevrijheid. Zij zou het liefst alle vrouwen hun kinderen afnemen en in een topfunctie dwingen. Dat vrouwen geen topfunctie ambiëren maar liever voor hun kroost willen zorgen, wil er bij De Zesde Clan niet in. Zij zou die keuze niet maken, dus waarom andere vrouwen wel? Dat andere vrouwen geen topfunctie willen, komt alleen omdat ze niet weten wat ze missen. Anders zouden ze massaal een topfunctie eisen! Volgens De Zesde Clan dénken vrouwen dat ze moeder willen zijn, omdat de omgeving dat van hen verlangt. Gelukkig voor al die domme vrouwen heeft De Zesde Clan het licht gezien en zal ze ervoor zorgen dat andere vrouwen ook het licht gaan zien, of ze willen of niet. Drammerig feminisme ten voeten uit.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s