Wilt u een onsje vrouwenhaat bij uw intieme hygiëne?

Kut. Nee, niet ons gebruikelijke oordeel over een blogartikel van De Zesde Clan maar ditmaal het onderwerp zelf. De Zesde Clan heeft een mening over vaginale producten en daar hebben wij ook weer een mening over.

WIJ OOK!!

Eerst de geschiedenis. Volgens De Zesde Clan spoelden Amerikaanse vrouwen tussen 1940 en 1960 hun kut met lysol.

Lysol veroorzaakt onder andere brandwonden, signaleert Mother Jones. De Verenigde Staten registreerden zelfs sterfgevallen na het gebruik van dit middel voor ‘vrouwelijke hygiëne’.

De Zesde Clan is blij dat het middel niet meer gebruikt hoeft te worden. Aan de andere kant vindt ze het prima dat zwangere vrouwen een middel als Misoprostol misbruiken om de ongeboren vrucht te doden, ook al zijn er verschrikkelijke bijwerkingen.

Hoe zit het met de vaginale producten van vandaag?

Kortom, die vieze vagina zorgt doorlopend voor ongemak, zich uitend in enge verschijnselen zoals schimmels, bij zo’n beetje alles wat je doet. Keertje slecht slapen en hop, het enige wat er dan nog opzit is als een dolle naar de winkel rennen voor hygiënische producten!

Dat is waar De Zesde Clan op haar bekende wijze gaat doorslaan. Even later gaat ze in haar artikel zelfs zover dat ze de reclame van de fabrikanten vertaalt in vrouwenhaat. Op zich is dat niet verbazingwekkend, want alles is in de ogen van De Zesde Clan vrouwenhaat.

Laten we het desondanks maar weer eens gaan uitleggen. Fabrikanten willen hun product verkopen. Vaak doen ze dat op een wijze door te vertellen hoeveel gelukkiger je wordt als je hun product koopt. Vergelijk het eens met een reclamespot voor Clearasil. Vaak staan puisterige pubers in de hoofdrol die beloofd worden dat ze elke vrouw kunnen krijgen, als ze hun huid maar verzorgen met het product van de fabrikant. Is dat seksistisch, Zesde Clan? Zou je zeggen dat hier sprake is van puberhaat, Zesde Clan?

Nee toch? Waarom dan toch die sprong maken van een fabrikant van vaginale producten naar vrouwenhaat? Omdat je zo graag de martelaar wilt uithangen? Kijk toch eens vrouwen, we worden weer als slechte wezens neergezet. Boehoehoe, we zijn zo zielig. Dit soort zelfmedelijden komt je geloofwaardigheid niet ten goede, Zesde Clan. Wil je nu echt doen alsof wij blanke mannen een afschuw hebben van kut? Alsof we met weerzin vrouwen beffen? Geloof ons, integendeel.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s