Helft Londense vrouwen heeft last van seksuele intimidatie

Bouwvakkers die vrouwen nafluiten, wie kent het stereotype niet? De Zesde Clan wijdt er een blogartikel aan, waarbij ze zich baseert op de situatie in Engeland. 43 % van de vrouwen in Engeland heeft er last van dat ze nageroepen wordt.

De Zesde Clan beperkt zich tot onderzoek in Engeland en noemt in haar artikel niet hoe de vrouwen in Nederland het naroepen van bouwvakkers ervaren. VROUW van Telegraaf heeft dat eens onderzocht. En wat blijkt? Meer dan de helft van alle vrouwen vindt het leuk om te worden nagefloten.

En waarom zou dat zijn? Waarschijnlijk omdat vrouwen het nog steeds leuk vinden om zich mooi te maken voor de andere sekse en ervan genieten als dat opgemerkt en gewaardeerd wordt (dit heeft te maken met een oerinstinct om zich voort te planten; het mooiste exemplaar maakt de meeste kans). Zoals al op vrouw.blog staat:

Nagefloten worden is misschien behoorlijk ordinair, maar niet nagefloten worden geeft pas echt een triest gevoel.

Niet nagefloten worden betekent niet meer in trek zijn bij de andere sekse. Powerfeministen zoals De Zesde Clan die andere vrouwen graag voorschrijven hoe ze moeten leven, vinden dat prima. Zij vinden het verschrikkelijk dat mannen vrouwen op hun uiterlijk beoordelen.

De kans is groot dat de woede van dit soort feministen vooral zit in het feit dat ze zelf nooit nagefloten. Bouwvakkers herkennen dit soort vrouwen met hun behaarde oksels en benen verhullende kleding vanuit de verte. En omdat zij niet nagefloten worden, gunnen zij het hun seksegenoten ook niet dat ze nagefloten worden.

Kunnen we de situatie niet laten zoals die is? Bouwvakkers herkennen de vrouwen die nagefloten willen worden en zullen dit dit dan ook doen. De lelijke vrouwen die niet nagefloten willen worden, worden met rust gelaten. Maar dan moeten ze geen zure blogartikelen schrijven over het feit dat hun seksegenoten meer succes hebben.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s