Spits gebruikt vrouw op Defensie als wapen

Het is ook nooit goed. Dat is de enige conclusie die je nog kunt trekken na het lezen van het blogartikel van De Zesde Clan over een vrouwelijke minister voor Defensie.

De blanke mannen dachten dat ze laaiend enthousiast zou zijn over het aantal vrouwelijke ministers. Vijf van de dertien zijn vrouwen! Dat is meer dan het vrouwenquotum van dertig procent!

Uiteraard hoor je De Zesde Clan daar niet over juichen. Ze is naarstig op zoek gegaan naar iets wat ze kon gebruiken om er een negatieve draai aan te geven en dat vond ze uiteindelijk in het gratis krantje Spits.

Een columnist verwoordt wat veel mensen allang vinden: dat kleine clubje powerfeministen moet de oogkleppen eens afdoen en wakker worden in de echte wereld. Doe je dat niet, dan gaan je mondhoeken permanent hangen.

De belichaming van de continu zuur kijkende feministe

Eén op de zeven vrouwen beschrijft zich tegenwoordig nog als feministe. De rest vindt dat het feminisme zich veel te agressief opstelt ten opzichte van mannen.

En wat gebeurt er als een columnist de zaken eens omdraait? Als hij zich eens agressief opstelt ten opzichte van die feministen en hen eens wakker schudt? Juist, dan treedt het overlevingsmechanisme in werking. Kom niet aan de bestaansreden van powerfeministen, want dan slaan ze hard terug.

Herhaal het maar vaak genoeg, dan klinkt het vanzelf als waarheid, moeten dit soort mensen denken. De vijandigheid en frustratie druipen er vanaf. Dat is geen goede column, dat is gewoon belegen vrouwenhaat. Gaap!

Dat is precies wat De Zesde Clan ook op haar blog doet. Herhaal maar vaak genoeg dat vrouwen geen moedergevoelens mogen hebben, dat ze harteloos hun kinderen aan de kant moeten zetten en zich een weg naar een topfunctie moeten banen, want daar ligt het ware geluk. Dat heeft De Zesde Clan voor hen bepaald. Ondertussen druipen de vijandigheid en de frustratie van haar blogartikelen. Dat is geen goede blog, dat is gewoon belegen mannenhaat. Gaap!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s