Alle vormen van verkrachting in 1 handig overzicht

Laten we het vooropstellen: de blanke mannen zijn tegen elke vorm van verkrachting. Verkrachting valt nooit goed te praten. Dat wil niet zeggen dat elk seksueel contact tussen man en vrouw gelijk verkrachting is, zoals De Zesde Clan op haar blog meent.

In haar artikel heeft ze een overzicht opgenomen met extreme uitlatingen van Republikeinen over verkrachting. Alle reden voor De Zesde Clan om weer in de wij-vrouwen-zijn-zielig-modus te schieten.

Als je al naar de politie zou stappen, (want we weten allemaal dat vrouwen liegen, de loeders!!!) dan kun je nu tenminste de juiste termen gebruiken.

Dit soort uitspraken maakt gelijk duidelijk of je met een weldenkend persoon hebt te maken of met iemand die er in een emotionele bui van alles uitflapt. Een weldenkend persoon kijkt eerst naar de feiten. En die zijn er. Zoals we in een eerder artikel al eens schreven, heeft psychologe Jannie van der Sleen een methode ontwikkeld om te zien of vrouwen die aangifte van verkrachting liegen of niet.

In de 88 onderzochte praktijkzaken, die Van der Sleen kreeg aangeleverd van zedenrechercheurs, bleek dat 37 beschuldigingen echt waren en 51 vals.

51 van de 88 onderzochte praktijkzaken waren valse beschuldigingen. Meer dan de helft. Dat zijn serieuze cijfers. Nee Zesde Clan, dat wil niet zeggen dat we automatisch denken dat elke vrouw die aangifte doet, liegt. Maar het vraagt wel van  de politie dat ze serieus controleren of de aangifte klopt. Want levens van mannen kunnen kapot gemaakt worden door valse aangiftes. Dat zal een mannenhater die vindt dat elke man die een vrouw penetreert een crimineel is niet zoveel kunnen schelen, maar de rechtsstaat denkt daar gelukkig anders over.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s