Waar je De Zesde Clan niet over hoort, deel tien

De Zesde Clan is een feministische blogger. Terugkerende elementen in haar artikelen zijn de opvatting dat vrouwen te weinig leidinggevende posities hebben en dat mannen niet deugen. O ja, er zijn wel wat mannen die deugen, maar die moeten andere mannen er op aanspreken dat ze niet deugen, zodat ze wel gaan deugen.

Anne-Marie Slotboom is een universitair hoofddocent (ja Zesde Clan, vrouwen kunnen zonder problemen zo’n positie behalen, ook al houd je je achterban voor dat dat niet zo is), verbonden aan de afdeling strafrecht en criminologie, waar zij zich vooral bezighoudt met onderwijs en onderzoek op het gebied van de levensloopcriminologie, met als specifiek thema ‘meisjes en vrouwencriminaliteit’.

Resultaten van het onderzoek van Anne-Marie Slotboom geven aan dat de criminaliteit onder vrouwen de laatste jaren fors is gestegen.

Vrouwen zouden al leidinggevende rollen hebben in de drugshandel vanuit de Antillen en de mensensmokkel van prostituees uit West-Afrika. Jonge meisjes zouden vaker lid zijn van criminele jeugdbendes dan in de politieregistraties voorkomt. De politie zou vaak denken dat de meisjes geen actieve rol hebben, terwijl de meisjes tegenover de onderzoekers aangeven zelf ook misdrijven te hebben gepleegd.

De blanke mannen wachten vol spanning op de oproep van De Zesde Clan aan haar eigen seksegenoten om hier mee te stoppen. Zo’n oproep schijnt namelijk te werken.

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s