Dus daarom dragen alle feministen hoge hakken…

Feministische blogschrijfster De Zesde Clan heeft weer iets bedacht om zich over op te winden.

Mannen, wees zeer, zeer op je hoede als je een dame op hakken tegen komt. Volgens de zogenaamde ‘stock photography’ MOET dat een feministe zijn.

We weten dat De Zesde Clan van overdrijven houdt, maar hoe onnozel kun je zijn? Bovenstaande denkfout is hetzelfde als ‘de lucht is blauw, dus als iets blauw is dan is het lucht’. De Zesde Clan gooit er in haar kop nog een schepje bovenop: ‘alle feministen’.

Afgezien van dat is de stelling helemaal niet waar. Mannen denken bij hoge hakken niet aan feministen. Tuinbroeken en harige oksels, die doen ons aan feministen denken. Bij hoge hakken denken we alleen maar aan seks. En waarom? Omdat hoge hakken de benen langer doen lijken. Omdat bij het staan op hoge hakken de borsten mooi naar voren steken en de kont lekker naar achteren. Omdat bij het lopen op hoge hakken het lichaam zo begeerlijk beweegt. Dat zijn de associaties bij hoge hakken! We weten dat De Zesde Clan daar natuurlijk niets van moet weten, maar dat weerhoudt andere vrouwen er gelukkig niet van om wel hoge hakken aan te trekken. Geeft niets, Zesde Clan. Trek jij maar lekker platte zolen aan en een lange broek om je ongeschoren benen te bedekken. Wij kijken wel de andere kant op.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s