Waar je De Zesde Clan niet over hoort deel 12

Soms is het fijn om wetenschappelijk onderbouwd te krijgen wat praktisch iedereen instinctief al weet. In het vooraanstaande wetenschappelijke tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences is een artikel geplaatst, waarin onderzoekers zeggen dat mannen en vrouwen hun hersenen verschillend gebruiken. Dit feit, dat iedereen al wist, is gebaseerd op onderzoek dat gehouden werd onder 1000 proefpersonen.

Ragini Verma, a researcher at the University of Pennsylvania, said the greatest surprise was how much the findings supported old stereotypes, with men’s brains apparently wired more for perception and co-ordinated actions, and women’s for social skills and memory, making them better equipped for multitasking.

Men women brains

Lezers van de feministische blog van De Zesde Clan weten dat zij zich met hand en tand verzet tegen het feit dat mannen en vrouwen anders denken. Zeg nooit tegen De Zesde Clan dat mannen zich beter kunnen oriënteren en dat vrouwen beter meer dingen tegelijk kunnen doen.

We weten nu al wat De Zesde Clan gaat doen als ze van dit onderzoek hoort. Zwaaien met het boekje Waarom we allemaal van Mars komen van Cordelia Fine. Mevrouw Fine is al een drammerige feministe van jongs af aan en heeft een boek geschreven waarom zij niet wil dat al deze onderzoeken waar zijn. De Zesde Clan maakt de grote denkfout dat een schrijfsel van een vooringenomen feministe ook maar enige waarde heeft in vergelijking met een objectief, wetenschappelijk onderzoek.

We lachten altijd al keihard om dat kleine groepje powerfeministen dat maar bleef volhouden dat mannen en vrouwen hun hersenen hetzelfde gebruiken. Vanaf nu kunnen we dat dus ook wetenschappelijk onderbouwd doen. Hahahahaha….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Waar je De Zesde Clan niet over hoort deel 12

  1. Pingback: Mannen vertellen vrouwen dat emancipatie af is | blankemannenbolwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s