De Gereedschapskist: GAGFUW

We vroegen ons af of feministische blogger De Zesde Clan voor dit jaar het goede voornemen had om wat te doen aan haar victim mentality. Haar artikel over hoe vrouwen de status van gebruiksvoorwerp niet ontstijgen laat zien dat dat niet het geval is.

Naar aanleiding van een term die ze geleend heeft van een lotgenoot met victim mentality, GAGFUW, schrijft De Zesde Clan een artikel waarin ze een samenvatting geeft van haar vorige artikelen: de vrouw moet verplicht een heteroseksuele relatie aangaan, kinderen baren, tevreden zijn met een parttimebaantje en lief zijn voor haar man.

Ook in Nederland, waar gehuwde vrouwen tot 1956 handelingsonbekwaam waren.

Alsof De Zesde Clan dat persoonlijk heeft meegemaakt. Maar het is een goed teken dat ze voorbeelden uit het verleden zoekt. Vrouwen blijven vrouwen, dus gezeur blijf je houden. Mocht het tegenwoordig goed gaan? Nou, dan gaan we klagen dat het vroeger wel anders was.

Ter vergelijking: je krijgt in Nederland al boetes als je je hond ergens laat poepen waar het niet mag. Maar vrouwen lastig vallen? Doen!

Dit is de beste vondst ooit van De Zesde Clan! Victim mentality in optima forma! Vrouwen zijn minder belangrijk dan hondenpoep. Werkelijk briljant. Hoe kunnen we ooit nog een artikel van De Zesde Clan serieus nemen (als we dat al deden) na zo’n stelling?

In vorige artikelen raadden we De Zesde Clan aan om hulp te zoeken voor haar victim mentality. Bij nader inzien, ga maar niet naar een psycholoog, Zesde Clan. Wij kennen werkelijk niemand die een zo diepgewortelde victim mentality kan behandelen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s