Geen Stijl botst tegen grenzen aan

Honderd bekende vrouwen deden een oproep in de krant aan adverteerders om geen gebruik meer te maken van Geen Stijl omdat deze site seksistisch is. Feministische blogger De Zesde Clan vindt dat geweldig en schrijft er een polariserend artikel over, vrouwen tegen de mannen.

Afbeeldingsresultaat voor annabel nanninga

Het is jammer dat De Zesde Clan haar vriendin Annabel Nanninga niet even aan het woord laat hierover. Ze weet wel, Annabel die ze destijds nog zo enorm verdedigde toen die een reactie uitlokte van omstanders, terwijl ze alleen maar namens Geen Stijl opruiende integere journalistiek aan het bedrijven was.

Laten wij Annabel dan maar een stem geven om het plaatje compleet te maken. Mevrouw Nanninga heeft namelijk een mening over al die honderd bekende vrouwen. Mevrouw Nanninga ziet de bui namelijk al hangen dat adverteerders gaan afhaken bij Geen Stijl, dus zegt ze op voorhand maar dat die vrouwen zich niet moeten aanstellen, onder het mom ‘blaffende honden bijten niet.’ Nanninga is zelf ook voor alles uitgemaakt en ze trekt zich daar niets van aan, dus moeten andere vrouwen zich er ook niets van aantrekken. Zie daar het niveau van mevrouw Nanninga.
Oh ja, het is natuurlijk zielig dat Geen Stijl nu aangepakt wordt. Of laf, is het woord dat mevrouw Nanninga gebruikt. Laf. Honderden anonieme artikelen en reaguurders op Geen Stijl zijn niet laf. Honderd bekende vrouwen die hun naam onder een oproep zetten zijn wel laf. Altijd interessant om te merken wat voor verwrongen kijk mensen kunnen hebben.

Het is een absurde mening die mevrouw Nanninga heeft. Maar wij zijn zo nieuwsgierig wat De Zesde Clan ervan vindt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s