Manchester is aanslag op feministische popster en haar fans

Manchester is opgeschrikt door een zelfmoordaanslag bij een concert van Ariane Grande. Iedereen is ontzet. Des te misselijker is het dat feministische dogmaticus De Zesde Clan dit aangrijpt om haar eigen stokpaardje te berijden.

Afbeeldingsresultaat voor salman abedi

De IS heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag door Salman Abedi opgeëist. Daarover vind je geen woord bij De Zesde Clan. Die wauwelt maar door dat dit een aanslag op vrouwen was, want hij was uitgevoerd door een man. Ja, een man. Meer vertelt De Zesde Clan niet over Salman Abedi. Normaal weet ze niet hoe snel ze moet vermelden dat het een blanke man betreft, maar als de man uit een andere cultuur komt dan zwijgt ze daarover. Niet-blanke mannen worden door De Zesde Clan in bescherming genomen, tot de daders van de aanranding in Keulen aan toe. En dat terwijl ze hier een mooi stukje achtergrond had kunnen geven. Want als de dader het inderdaad op vrouwen voorzien had, zoals zij stelt, heeft zijn culturele achtergrond daar dan iets mee te maken? De Zesde Clan zwijgt.

Dogmaticus Wilders vindt Manchester een reden om de strijd met de islam aan te gaan. Dogmaticus De Zesde Clan vindt Manchester een reden om de strijd met de man aan te gaan. Misselijkmakend opportunisme, over de ruggen van slachtoffers heen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s