About

Blogpagina’s geven mensen de kans om hun mening te ventileren. Dat mag. Maar soms is die mening zo ontzettend dom of subjectief, dat je je geroepen voelt om daar iets tegenin te brengen. Zelfs dat is prima, zolang die bloggers daarvoor openstaan.

Helaas biedt internet ook gelegenheid aan extremistische feministen zoals De Zesde Clan om hun gedachtespinsels aan de digitale snelweg toe te kennen. Op hun eigen blog reageren op hun artikelen lukt niet, omdat ze alle meningen die niet stroken met die van hun niet plaatsen. Dat valt dan onder de noemer ‘wij zijn al veel verder’.

Om toch een tegengeluid aan de meestal ondoordachte en mannenhaatzaaiende artikelen van De Zesde Clan te kunnen bieden, hebben de blanke mannen een eigen blog geopend. Wij geven graag de nodige achtergrondinformatie bij de subjectieve artikelen van De Zesde Clan en laten regelmatig de feiten zien die zij verzwijgt omdat die haar niet goed te pas komen.

Bij ons geen censuur. Wij plaatsen alle reacties. Wij zijn niet bang voor een tegengeluid. Wij pretenderen niet al ‘zoveel verder te zijn’ maar staan open voor een eerlijke discussie. Daar kan De Zesde Clan nog wat van leren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s